TOP 5 SÄ°MULATOR GAMES FOR ANDROID HIGH GRAPHICS

 




1) Vice Online - Open World Games

Vice Online is one of innovative roleplaying games and online open world games. If you like to play stealing car games and open world games online, you will be captivated by this game. By immersing you in the world of a big city like Los Angeles or Miami crime simulator Vice Online encourages you to dare more! So, grab the auto you like and take a cool ride! Invite your friends in one of the newest online multiplayer games, cooperate, and achieve more!

UNIQUE ROLEPLAYING OPEN WORLD GAME

Vice Online is not just a copy of GTA Vice City massively multiplayer games, San Andreas roleplaying games, Miami crime simulator, and many other online open world games, or stealing car games. This is a NEW UNIQUE GAME about the open world and real life. This is a unique virtual world! So, try all the innovative benefits yourself!



2) Taxi Sim 2020


En yeni taksi simülatörü oyunumuzda bir taksi şoförünün hayatını tecrübe et. Taksi ya da özel taksi şoförü olarak farklı tür sürüş görevlerini tamamla ve 30'dan fazla muhteşem araç arasından favori aracını seç, haftalık daha fazla yeni araba eklenecek.

New York, Miami, Roma ya da Los Angeles gibi büyük şehirlerde dolaş ve sürüş tarzını farklı tipteki müşterilere göre ayarla - bazıları acele ediyor ve kırmızı ışıkta geçmenizi umursamıyorken bazılarıysa tehlikeli sürüşlerden korkuyor. VIP müşteriler, kararsız müşteriler ve gündelik ve ömürlük kilometre taşı tipleri ile taksi simülasyon oyunlarını yeni bir seviyeye taşıyoruz.

Taksi sürüş kariyerine normal otomobillerle başla ve SUV'lara, lüks otomobillere, spor otomobillere ve süper otomobillere kadar yüksel. VIP müşterileri almak ve her görev için daha fazla kazanmak için daha iyi arabalar satın al. Satın aldığın her araç hem taksi hem de özel taksi modunda oynanabilir.



3) Coach Bus Simulator


Coach Bus Simulator is the first coach driving game that will teach you to drive a real coach across different scenarios! Take people from a city to another, show them amazing places and landscapes. Open world map, incredible vehicles, wonderful interiors will make you feel a realistic coach bus driving experience! It's time to get on board and drive through Europe! Enter the simulation world of bus driving! Get Coach Bus Simulator now!

Features:
- Open World Map
- Detailed Coach buses
- Complex vehicle customization (you can write anything on the side of the bus)
- Help other coaches across the route
- Manage your company, hire drivers
- Animated people entering/exiting the bus
- Weather conditions and day night cycle
- Realistic visual damage
- Steering Wheel, Buttons, Tilting and the awesome real mode with clutch from Driving School 2016
- Detailed Interiors
- Intelligent Traffic System
- Play Multiplayer routes with your friends



4) Car Parking Multiplayer


Sadece park etmekten daha fazlası: açık dünya çok oyunculu modu, araba ayarlama, serbest yürüyüş!
Binlerce oyuncu sizi bekliyor.
Bize katıl!

Çok oyunculu açık dünya modu
• Serbest yürüyüş.
• Gerçek benzin istasyonları ve otomobil hizmetleri ile özgür açık dünya.
• Çok oyunculu yarışlarda gerçek oyunculara karşı yarışın.
• Gerçek oyuncularla araba deÄŸiÅŸimi.
• Her gün binlerce gerçek oyuncu.
• ArkadaÅŸ listesi.
• Sesli sohbet.
• Polis modu

Araba özelleştirme
• Ayarlanabilir süspansiyon, tekerlek açısı ve daha fazlası.
• Motor ayarı: motoru, turboyu, ÅŸanzımanı ve egzozu deÄŸiÅŸtirin.
• Görsel otomatik tungs: Dinamik vynils, araç gövde parçaları.




5) Drive Zone Online: car race


Çevrimiçi sürüş bölgesi: Bir arabanın direksiyonuna geçin ve arkadaşlarınızla gerçek bir şehir, dar sokaklar, bir liman, devasa bir çöl ve terk edilmiş hangarlar gibi yerleri bulacağınız devasa bir çevrimiçi dünyayı keşfetmeye gidin!
Süper grafikler Drive Zone Online, cep telefonunuz için oyundaki en gerçekçi resmi yaratacaktır.

Yeni arabalarla tanışabileceğiniz ve hikayeyi gözden geçirebileceğiniz tek oyunculu bir kampanya mevcut. Diğer oyuncularla çevrimiçi beceri testi yarışmalarına katılabilirsiniz. Diğer oyuncularla çevrimiçi yarışlar oynayın, kendi sunucularınızı oluşturun ve çeşitli gösteriler yapın.
Oluşturmayı sevenler için, kendi görünümlerinizi, ayarlarınızı ve benzersiz arabalarınızı oluşturabileceğiniz yeni bir araba ayar düzenleyicisi var!

Garajınızda dünyanın dört bir yanından ve her dönemden çok çeşitli arabalardan oluşan bir araç filosu toplayın.