TOP 5 FOOTBALL GAMES FOR ANDROID HIGH GRAPHICS

 




1) Be a Pro - Football


Mobil cihazınızdaki en heyecanlı futbol oyunu! Gerçekçi, hızlı tempolu gerçek zamanlı PVP maçlarına katılın!

Ana Özellikler

■GERÇEK ZAMANLI 11V11 ÇEVRÄ°MİÇİ PVP Kendi rüya takımınızla çevrimiçi oyuncularla yüzleÅŸin. Becerilerinizi geliÅŸtirin ve dünyanın en güçlü kulüpleriyle yüzleÅŸin!

■HIZLI HAREKETLÄ° MAÇ DENEYÄ°MÄ° Futbolun gerçek ruhunu yakalayın! Hızlı tempolu maçlarda atak ve defans yapın. Mobil cihazınızda en heyecan verici futbol maçı deneyimi!

■YUMUÅžAK HAREKETLER VE GERÇEKÇİ GRAFÄ°KLER Tam 3D hareket yakalama ile gerçekçi top sürme, topa vurma, ÅŸut atma, pas verme. Yüksek hassasiyetli 3D oyuncu modelleme.

■GLORY KAZANMAK İÇİN TAKIMINIZIN SEVÄ°YESÄ°NÄ° YÃœKSELTÄ°N Åžampiyonları kazanmak için oyuncularınızı yükseltin! Ekibinizi güçlendirmek için transfer pazarını keÅŸfedin.



2) Dream League Soccer 2022


Dream League Soccer 2022 yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle seni aksiyonun tam merkezine koyacak! 4000'ü aÅŸkın FIFPRO™ lisanslı oyuncu arasından hayalindeki takımı oluÅŸtur ve dünyanın en iyi futbol takımlarına karşı yeÅŸil sahada mücadele et! Bir yandan oyundaki sekiz kümede üst sıralara tırmanırken bir yandan da hareket yakalama teknolojisiyle oluÅŸturulan 3D oyuncu hareketlerinin, sürükleyici maç yorumlarının, takım özelleÅŸtirmelerinin ve daha pek çok özelliÄŸin tadını çıkar. Bu oyun artık her zamankinden de güzel!

HAYALÄ°NDEKÄ° TAKIMI OLUÅžTUR
Kevin De Bruyne ve Sergiño Dest gibi yıldız oyuncularla sözleşme imzalayarak rüya gibi bir takım oluştur! Tarzını geliştir, oyuncularını iyileştir, küme sıralamasını tırmanırken karşına çıkan tüm takımlarla boy ölçüş. Efsanevi Kümeye yol alırken stadyumunu birinci sınıf tesislerle donat. Bunları başaracak azme sahip misin?



3) FIFA Futbol

EA SPORTS™ FIFA Mobile ile özgün FIFA World Cup 2022™ yolculuÄŸuna hazır ol. Bugün Ultimate Team™’ini kur ve FIFA World Cup 2022™’deki futbol yolculuÄŸuna baÅŸla.

Dünyanın en büyük futbol turnuvasına katıl. FIFA Mobile, katılan 32 ülkeden herhangi biriyle ve çeÅŸitli fantastik milli takımlarla resmi turnuva aÅŸamalarında oynayabileceÄŸin tek resmi lisanslı FIFA World Cup 2022™ mobil oyunudur.

Yeni ’23 sezonu geldi! Yeni sezonda gerçek hayattaki 22/23 futbol sezonundan güncellenen oyuncular, formalar, kulüpler, ligler ve milli takımlar bulunuyor! FIFA Mobile’da hayalindeki takımı kur. Oyuncuları topla ve favori futbol yıldızlarını test et. Kylian Mbappé, Vini Jr. ve Son Heung-min gibi dünyaca ünlü yetenekler dahil 15.000’den fazla özgün futbol yıldızının yanı sıra Real Madrid ve Manchester City gibi 600’den fazla takım seni bekliyor.


4) eFootball™ 2023


■ "PES"ten "eFootball™"a
Dijital futbolda yepyeni bir çaÄŸ: "PES", evrim geçirerek "eFootball™"a dönüşüyor!
Artık "eFootball™" ile futbol oyunlarında yepyeni bir sayfa açabilirsiniz!

■ Futbol Heyecanı Mobil Cihazınızda
Dünyanın dört bir tarafındaki futbolseverlere daha önce eşi benzeri görülmemiş bir gerçekçilikte yeni bir futbol oyununun tadını çıkarma fırsatı sunmak istiyoruz.
Bu nedenle modern futboldaki pek çok hücum ve defans unsurunu analiz ettik ve gerçekleştirmesi kolay komutlarla bunları oyuna dâhil ettik. Futbol heyecanını mobil cihazınızda yaşayın!

■ eFootball™ World
"eFootball™ World", eFootball™'un tam kalbinde yer alıyor.
"Özgün Takım" ile futbol dünyasının en büyük kulüpleriyle oynayın ya da favori oyuncularınızla sözleşme imzalayıp onları geliştirerek kendi "Rüya Takımınızı" kurun.
Dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle mücadele edin ve çeşitli etkinliklere katılın.



5) Football Strike: Online Soccer


Arkadaşlarınla çoklu oyuncu frikik karşılaşmalarında mücadele et veya Kariyer Modunda kendi adını duyur!

Hücum oyuncunu ve kalecini tonlarca kilidi açık ögelerle özelleştir! Tarzını göster veya taraftarı olduğun takımının renklerini kullan.

Kariyer modunda oyna, dünyanın çeşitli yerlerindeki stadyumlara seyahat et ve madalyonların kilidini açmak için orijinal futbol mücadelelerinde oyna!

Basit ve hızlı oyunu ile Football Strike oynaması kolaydır ve sonsuz sayıda rekabetçi futbol eğlencesi sunar!

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER:

• Sadece parmağınla fiske vurarak atışını yap ve inanılmaz kurtarışlara imza at!
• ArkadaÅŸlarına karşı oyna veya dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan oku!
• En sevdiÄŸin takımı temsil et! FC Barcelona, Liverpool FC, Borussia Dortmund ve daha fazlası ile oyna!
• Madalyonları kazanmak için Kariyer Modunu fethet!
• Oyuncunu ve ekipmanını yükselt ve dünyanın en iyileri ile karşılaÅŸ!