TOP 5 FPS OFFLİNE GAMES FOR ANDROID HIGH GRAPHICS

 




1) WarStrike Çevrimdışı Silah Oyunu


Tycker du om att spela förstapersonskommandouppdrag och multiplayer-krigszon-slagfältsskjutspel på din telefon? Då bör du prova WarStrike Offline FPS Gun Strike Commando Games

Varför detta WarStrike Offline FPS Gun Strike Commando Games

WarStrike är ett actionfyllt FPS gun commando strike-spel som tar dig med på en resa genom krigets värld. Grafiken är fantastisk och spelet är smidigt som siden. Du kan också uppgradera dina vapen för att göra dem mer kraftfulla! Det finns många typer av vapen i detta gun strike-spel, så det finns något för alla!

I dessa offline krigsvapen fps commando strike skjutspel kan du spela som en av de tre hjältarna och slåss mot horder av fiender på olika platser. Denna fps Commando Secret Mission gun strike shooter har ett offlinekampanjläge, Battle Royal PVP-läge och mer! Är dessa commando shooter gun strike-spel gratis att spela så vad väntar du på? Ladda ner den idag!



2) Freedom Strike: Shooting Games

CupTie Fun Games, yeni komando savaş oyunları karşı vuruş için düşmanları silahla vurmanın heyecanını yaşamak için Freedom Strike FPS Atıcılık Oyunu sunuyor.

Ordu Savaşı: 3D Atıcılık Oyunları Hikaye:

Ülkelerini kurtarmak için düşman silahlı kuvvetleriyle savaşmaya karar veren vatansever çete savaşına dayanan Freedom Strike gizli görev oyunları hikayesi. Düşman ordusu komandoları ülkelerine saldırdı. Ülkenizi kurtarın, düşman terörist ekiplerinin hayatta kalma oyunlarıyla savaşın ve gizli görev oyunlarında fps silah atışıyla ülke arkadaşlarını kurtarın.

Özgürlük Savaşçısı: Aksiyon Oyunları Özellikleri:

- Farklı gizli görev oyunları düşman terörist mangaları

- Gerçekçi 3D savaş alanı ortamı ve harika grafikler

- Ücretsiz ve çevrimdışı savaş oyunları

- Silahlar, el bombaları ve tabancalarla gerçekçi eğlenceli oyun oyna

- FPS atış oyunları deneyimi için heyecan verici sesler

- Ücretsiz FPS görev oyunları için çevrimdışı oyunlar



3) Battle Forces - fps oyunlari


Fps oyunlari ve birinci şahıs nişancı en sevdiğiniz türler mi? Klasik gerçekçi online fps oyunu daha iyi ne olabilir? En sevdiğiniz silah oyunları özelliklerinin bir karışımıyla gelen tek fps ve yepyeni! Büyük yeni fps oyunlari ile tanışın - Battle Forces!

Battle Forces ne basit bir birinci şahıs nişancı ne de tipik bir online fps oyunu. Benzersiz siberpunk aksiyon seti, modern silah oyunları türünün hayranlarını etkileyecek! Silah al, silah al, saldır!

Savaşlar:

- Yoğun pvp 4х4 ve 5x5
- Takım savaşı! Nişancı ekibinizi toplayın ve fps başlayın
- Ligler! Battle Forces efsanesi ol - online fps oyunu



4) ATSS 2: Offline Shooting Games


Size önerilen ücretsiz yeni fps aksiyon dolu hikaye modu oyunları. Bu Çevrimdışı Aksiyon ve Koruma Ateşi Oyunu, gelişmiş atış oyunları Arsenal'de daha heyecan verici görevlerle sizi mutlu eden boş zamana sahip sonsuz akılda kalan tek oyunculu yoğun bir Silah Savaşı oyunudur. Bu aksiyon nişancı oyunu, gizli operasyonlara sahip modern bir silah saldırısına sahiptir. Bu aksiyon oyunlarına bayılacaksınız ve diğer taktiksel nişancı ve kritik vuruş oyunlarını unutacaksınız. Sınırsız keskin nişancı ve fps oyunlarının taktiksel bir sürü misyonuyla çevrimdışı atış oyunları oynamaktan mutlu olmadığınız monoton sıkıcı savaş bölgeleri komando silah atış oyunlarından bıktınız mı? Ardından, çılgın grafiklere ve gelişmiş silah oyunlarına sahip sonsuz hızlı dinamik en iyi fps atış oyunlarını ve şimdiye kadarki en iyi atış oyunlarının Battle royal moduyla Team Deathmatch ile yakın dövüş c ops birinci sınıf aksiyon oyununu deneyin.



5) Savaş Ops | Çevrimdışı Oyun

Savaş Operasyonları | Çevrimdışı Silah Oyunu

3 Mod, yani FPS Hikaye Tabanlı Seri, Çok Oyunculu ve Tam aksiyonlu Zombi.

Battleops, eski bir askeri uzman olduğunuz ve oldukça uzun bir süre bilinçsiz kaldıktan sonra hislerinize geri döndüğünüz yoğun bir askeri nişancı oyunudur. Silah oyunlarıyla başlamak için tek yapmanız gereken sonraki adımlarınızı bulmak, zombi sürüsünün dünyayı neden ele geçirdiğini ve neden kıyamet dünyasında olduğunuzu anlamak.

Battleops'u neden seveceksiniz, Ücretsiz Bir Çevrimdışı Atış Oyunu?

AAA oyun grafikleri ve inanılmaz silah sesleri ile yoğun, çevrimdışı bir askeri nişancı ve silah oyunudur. Uzun bir hikayenin ardından kendinizi kaptıracak ve eğleneceksiniz. Oyunda birden fazla bölüm var ve her bölümün çok sayıda seviyesi var. Bu silah oyununda her seferinde becerilerinizi test edecek ve kendinizi eğlenceli, ilgi çekici bir oyun deneyimine kaptıracaksınız.